biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika2

Egészségvédelem


Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Elérhetőségeink

patika1

LX-LINE Partner-Patika

Cegadatok X

Látogatott oldalak...

Oldalletöltések száma: 1724524

Glória GYógyszertár

 

A gyógyszertár a II. kerület lakosságának már a második világháború előtt a szolgálatában állt. Az államosítás után egy ideig a Kapás utcai szakrendelőben működött. Forgalmának növekedése miatt kinőtte helyét és ismét a Margit körútra költözött.

Itt többszöri átalakítás után kapta meg jelenlegi formáját. 2003 novemberében nyitottuk meg Zöldkereszt Gyógytermék Boltunkat, mely a gyógyszertár bejárata mellett lévő Erőd utcában található.

Vérnyomás-mérés

 

A magas vérnyomás népbetegség. Már az emelkedett vérnyomás is károsodást okozhat a szervezetben, főleg, ha egyéb érrendszeri kockázati tényezők is jelen vannak. Téves az a felfogás, hogy előrehaladott életkorban magasabb vérnyomás-érték is normális, anélkül, hogy károsodást okozna. Éppen az idősebb emberek a veszélyeztetettek, ha magas a vérnyomásuk. A magas vérnyomás jelentős kockázati tényező az érrendszeri-, szív- és vesebetegségek kialakulásában.

Életmódunk, életvitelünk mozgásszegény, ezért testsúlygyarapodás, keringési és egyéb egészséggel kapcsolatos problémák már korábban jelentkezhetnek. Nagyon fontos az ellenőrzése egészségi állapotunknak. Mint alapinformáció a pulzus és vérnyomásmérés időben rámutathatnak az esetleges egészség változásokra.